Quina presentació de llibre, aquest 20 de juliol, ha quedat deslluïda pel nou confinament?

Portada del nou llibre de Carles Puigdemont
Portada del nou llibre de Carles Puigdemont

M’explico. De la investidura a l’exili. És el primer volum de les memòries de l’ex-president de la Generalitat, Carles Puigdemont, sobre aquesta etapa de la seva vida. L’ha escrit amb la col·laboració del director d’El Punt Avui, Xevi Xirgo. La presentació s’havia de fer aquest dilluns 20 de juliol a les 11 del matí a la seu de l’editorial Penguin Random House, a la Travessera de Gràcia, a Barcelona. La previsió era que Xirgo assistís físicament a la presentació i que Puigdemont intervingués de forma telemàtica. A més, s’havia anunciat que s’entregaria un llibre en mà als assistents. S'ha editat en català i castellà.

El nou confinament dels barcelonins i d’altres ciutadans de Catalunya, per bé que voluntari, ha fet que la roda de premsa de presentació del llibre es faci el mateix dia i hora però a través de la plataforma Zoom. La promoció de M’explico. De la investidura a l’exili es fa seleccionant una frase de Puigdemont: “No és un relat blanc, ni conformista, ni mancat d’autocrítica. És un relat fet a paraula viva, com una narració quasi en directe”.

Aquest és el tercer llibre que publica Puigdemont des de que va marxar a Brussel·les. Abans havia escrit La crisi catalana. Una oportunitat per a Europa (2018) i Re-unim-nos (2019). A finals d’agost està previst que es publiqui la segona part del llibre escrit amb Xirgo, amb el títol de La lluita a l’exili.

Puigdemont, tot i que no és periodista, va treballar un temps a la redacció d’El Punt, a Girona, i la seva relació amb El Punt Avui i el seu director, Xevi Xirgo, ha donat com a fruit els dos volums de memòries, a part d’uns grans ajuts econòmics a aquest mitjà de comunicació des de Presidència de la Generalitat.

Facebook
Twitter
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.