Catalunya baixa dels mil contagis en un dia i no suma cap mort més

Salut registra 8 pacients greus més en 24 hores
Coronavirus

Catalunya ha registrat fins a aquest diumenge 82.876 casos positius de coronavirus confirmats per prova diagnòstica, 944 més que el recompte del dissabte, informa la Conselleria de Salut de la Generalitat en un comunicat.

Les funeràries han registrat fins al moment 12.636 morts a Catalunya per coronavirus, 3 més que l'últim balanç: 6.916 en hospital o centre sociosanitari, 4.114 en residència, 801 en domicili, i la resta són casos no classificables per falta d'informació.

Del total de casos, 4.209 han estat hospitalitzats en estat greu (actualment n'hi ha 60), i les altes hospitalàries són ara 40.457.

Respecte a la comarca del Segrià (Lleida), des de l'inici de la pandèmia hi ha hagut 4.226 casos positius de Sars-Cov-2 (135 més que en el balanç de dissabte), dels quals 141 han mort amb Covid-19 (els mateixos que dissabte).

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides