S’estenen les restriccions a Figueres, Vilafant i Sant Feliu de Llobregat

Es recomana no sortir de casa si no és imprescindible
Hospital de Figueres

El comitè tècnic del Procicat ha aprovat aquest diumenge aplicar mesures per contenir els brots epidèmics de la Covid-19 als municipis de Figueres i Vilafant, a l'Alt Empordà, i a Sant Feliu de Llobregat, al Baix Llobregat, ha informat el Govern en un comunicat.

Les mesures inclouen la prohibició de fer reunions de més de deu persones, tant en l'àmbit públic com en el privat. Aquesta prohibició inclou casaments, serveis religiosos, celebracions i cerimònies fúnebres. També es recomana a la població no sortir de casa si no és per realitzar activitats essencials, com ara rebre assistència sanitària, desplaçar-se a la feina o per comprar productes de primera necessitat, com els d'alimentació.

Pel que fa a la resta de comerços, es recomana que es controli l'accés. A més, tots els establiments hauran d'incrementar les mesures de precaució i higiene a l'interior dels locals.

En l'àmbit de la restauració, es permetrà l'obertura de bars i restaurants amb l'aforament a l'interior limitat al 50%, sense possibilitat del consum en barra i a les terrasses hi haurà d'haver dos metres entre les taules.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides