Barcelona passa de les ‘prohibicions’ del Govern i marxa de cap de setmana

Més de 400.000 cotxes han abandonat la ciutat i l'àrea metropolitana, només un 19% menys que l'any passat
Tanquen cinc platges de Barcelona

Els ciutadans de Barcelona i de l'àrea metropolitana no fan cas a les recomanacions de quinze dies de confinament que els ha fet la Generalitat i han decidit aprofitar el cap de setmana per escapar cap a les segones residències o omplir les platges. Els brots registrats els darrers dies a la zona no els han fet desistir dels seus plans i el bon temps s'ha acabat imposant.

Molts vehicles han sortit de l'Àrea Metropolitana, tot i la petició de no desplaçar-se si no és estrictament necessari. Tant divendres com dissabte hi ha hagut més densitat de circulació a vies com l'AP-7, igual en el tram nord que en el sud. També a les carreteres de la costa, en zones com Platja d'Aro o el Vendrell, hi ha hagut un augment del trànsit.

Es calcula que entre les 15 hores de divendres i les 15 de dissabte han sortit de l'àrea metropolitana 416.464 vehicles, després de l'anunci de mesures de restricció a Barcelona i els municipis més pròxims. Això representa un 7,8% menys que el mateix període de la setmana passada i un 19,8% menys que l'any passat a la mateixa setmana.

D'altra banda, la Guàrdia Urbana va tancar ahir a la tarda l'accés a cinc platges de Barcelona per excés d'aforament. Cap a les 17.30 hores, aproximadament, els sensors van detectar que hi havia massa persones per mantenir les distàncies de seguretat a les platges de la Mar Bella, Bogatell, Barceloneta, Sant Sebastià i Nova Icària, així que els agents van evitar que més banyistes hi accedissin.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides