Barcelona passa de les ‘prohibicions’ del Govern i marxa de cap de setmana

Més de 400.000 cotxes han abandonat la ciutat i l'àrea metropolitana, només un 19% menys que l'any passat
Tanquen cinc platges de Barcelona

Els ciutadans de Barcelona i de l'àrea metropolitana no fan cas a les recomanacions de quinze dies de confinament que els ha fet la Generalitat i han decidit aprofitar el cap de setmana per escapar cap a les segones residències o omplir les platges. Els brots registrats els darrers dies a la zona no els han fet desistir dels seus plans i el bon temps s'ha acabat imposant.

Molts vehicles han sortit de l'Àrea Metropolitana, tot i la petició de no desplaçar-se si no és estrictament necessari. Tant divendres com dissabte hi ha hagut més densitat de circulació a vies com l'AP-7, igual en el tram nord que en el sud. També a les carreteres de la costa, en zones com Platja d'Aro o el Vendrell, hi ha hagut un augment del trànsit.

Es calcula que entre les 15 hores de divendres i les 15 de dissabte han sortit de l'àrea metropolitana 416.464 vehicles, després de l'anunci de mesures de restricció a Barcelona i els municipis més pròxims. Això representa un 7,8% menys que el mateix període de la setmana passada i un 19,8% menys que l'any passat a la mateixa setmana.

D'altra banda, la Guàrdia Urbana va tancar ahir a la tarda l'accés a cinc platges de Barcelona per excés d'aforament. Cap a les 17.30 hores, aproximadament, els sensors van detectar que hi havia massa persones per mantenir les distàncies de seguretat a les platges de la Mar Bella, Bogatell, Barceloneta, Sant Sebastià i Nova Icària, així que els agents van evitar que més banyistes hi accedissin.

(Visited 60 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari