Per quin dia preparen a TV3 el programa especial de les eleccions al Parlament?

Programa especial electoral a TV3
Programa especial electoral a TV3

Pel 27 de setembre o el 4 d’octubre. Els serveis informatius de TV3 preparen el dispositiu per fer el programa especial dedicat a les properes eleccions al Parlament de Catalunya qualsevol d’aquests dos diumenges. En base a aquesta previsió han començat ja a formar els equips de redactors i a planejar el programa, així com el disseny i el tipus d’elements audiovisuals que acompanyaran les explicacions dels periodistes. També han de decidir quins seran els presentadors de la jornada i, sobretot, la nit electoral.

Perquè les eleccions se celebrin aquests dies, el president de la Generalitat, Quim Torra, hauria de convocar-les entre el 3 i el 10 d’agost. Com va publicar EL TRIANGLE el passat dia 16, Torra es decanta per convocar-les el primer diumenge d’octubre i així ho ha comunicat a alguns alcaldes i persones del seu entorn. Confia que aquell dia, proper a l’aniversari del referèndum de l’1 d’octubre de 2017, sigui un element de reforç per les candidatures independentistes.

La legislatura actual acaba el 21 de desembre de l’any que ve però la convocatòria avançada d’eleccions es dóna per feta, tenint en compte que sobre el president de la Generalitat pesa l’amenaça de la seva inhabilitació per part del Tribunal Suprem i que Torra no vol que la convocatòria electoral la faci un president que el substitueixi. I encara menys si aquest substitut és l’actual vicepresident, Pere Aragonès, d’ERC, partit rival del seu, JxCat.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides