Artur Mas reclama que el Palau de la Música retorni 600.000 euros a CDC

L'expresident i exlíder de Convergència admet que aquest cas l'ha portat a "renunciar políticament a tot"
Artur Mas

Artur Mas va anunciar en la Comissió d'Afers Institucionals (CAI) del Parlament que Convergència Democràtica reclamarà al Palau de la Música més de 600.000 euros que l'any 2010 li havia tornat. "Quan el 2009 es va destapar el cas de Palau, vaig tenir coneixement que hi havia uns convenis que sumaven més de 600.000 euros que pagava el Palau de la Música a les fundacions de Convergència. Eren uns convenis que venien dels anys 90, però per coherència, en destapar l'escàndol, vaig ordenar tornar els diners, ja que el veia malament ètica i estèticament. Així, es va signar un altre conveni pel qual retornàvem aquests diners en set anualitats".

Això no obstant, després de fer-se pública la sentència, Mas entén que "el que es va tornar a Palau no li pertany i per això és lògic que es retorni a Convergència". I argumenta: "la sentència diu que no hi va haver perjudici econòmic al Palau de la Música, tot i que es condemni a CDC i se l'obligui a tornar 6 milions, el que es va tornar a Palau no s'hauria d'haver retornat" i en reclama l'import.

En aquesta compareixença, Mas també va indicar que el cas Palau l'ha portat a "renunciar políticament a tot". "Ja vaig dir el 2017 que prendria les decisions que toqués, i crec que ho he fet", ha assenyalat Mas, que també ha indicat que la sospita de la corrupció és el que va portar Convergència a la seva "declaració política".

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides