El rei visita dilluns Catalunya i Torra recorda que cal evitar desplaçaments

El president català envia una carta a la Zarzuela en què reclama que compleixi les recomanacions com tothom
El rei Felip VI saluda el president Torra en l'homenatge a les víctimes de la Covid 19

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha enviat una carta a la Zarzuela en la qual demana que el rei Felip VI no es desplaci dilluns a Catalunya, tal com tenia previst la Casa Reial. Torra recorda en la missiva que el govern català ha anunciat aquest divendres mesures per contenir la propagació del coronavirus i especifica que aquestes restriccions són "igualment vàlides per a qualsevol visitant". "Esperem que aquestes recomanacions per evitar un increment de contagis siguin ateses per tothom", afegeix el president català, que recalca a la Zarzuela la necessitat d'evitar "desplaçaments innecessaris".

Torra exposa que, tenint en compte la falta de concreció de la Casa Reial sobre els llocs que el monarca pretén visitar a Catalunya, la Generalitat es veu obligada a "advertir" de les recomanacions i restriccions desplegades a Barcelona, l'àrea metropolitana, el Segrià i la Noguera.

Felip VI visitarà dilluns Santa Maria de Poblet, a la Conca de Barberà, però ajorna l'agenda que tenia prevista a Barcelona per la situació sanitària. Fonts del Palau de la Zarzuela que cita l'agència ACN expliquen que el monarca només realitzarà una part de les visites que tenia previstes a Catalunya.

El cap d'Estat tenia programades visites al Cercle d'Economia, a la Sagrada Família i al Barcelona Supercomputing Center però finalment ho ajorna i només mantindrà una part de l'agenda que tenia a Catalunya, concretament a Santa Maria de Poblet.
 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides