Salut comptabilitza 1.111 casos més de Covid-19

772 de les noves infeccions corresponen a Barcelona i la seva àrea metropolitana
L'accés d'acompanyants a l'Hospital de la Vall d'Hebron s'ha limitat
L'accés d'acompanyants a l'Hospital de la Vall d'Hebron s'ha limitat per raons epidemiològiques

El darrer balanç diari del Departament de Salut sobre la Covid-19 reflecteix 1.111 nous casos positius detectats amb tests ràpids o proves PCR, 772 dels quals corresponen a Barcelona i la seva àrea metropolitana.

La capital catalana, en concret, en concentra 346, l'Hospitalet de Llobregat, 67, i la comarca del Segrià, 195. Catalunya acumula 80.706 casos de Covid-19 des de l'inici de la pandèmia, segons les dades oficials de la Generalitat.

Les funeràries han comunicat dues noves morts a Salut i la xifra catalana acumulada de defuncions associades a la malaltia del coronavirus arriba a 12.633.

El darrer balanç diari no reflecteix cap nou pacient en estat greu, de manera que la xifra es manté en els 4.192. Les altes, 45 més des de l'anterior actualització de les dades oficials difoses per la Generalitat, són ja 40.361.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides