Batlle avança que la Urbana multarà els qui no portin mascareta

El tinent d’alcalde de Seguretat de Barcelona afirma que ha quedat enrere la fase informativa
Albert Batlle
Albert Batlle

Albert Batlle, el tinent d’alcalde de Prevenció i Seguretat de l’Ajuntament de Barcelona, ha anunciat a Betevé que la Guàrdia Urbana començarà a multar els ciutadans que no portin mascareta o no compleixin les mesures de seguretat per minimitzar el risc de contagi de la Covid-19.

“Hem d'apel·lar a la sensatesa de la gent, al sentit comú, a l'autodisciplina i si no es compleix s'haurà d'anar per la via de la correcció, que vol dir la sanció”, ha manifestat.

Batlle ha explicat que la fase informativa ha quedat superada i que a partir d’ara els agents faran advertiments i correccions, i que imposaran sancions, arribat el cas. La Urbana, ha afegit el responsable municipal de Seguretat, està enregistrant avisos per recordar les mesures de seguretat als ciutadans, que es difondran per megafonia.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides