Mitjà demana al govern català que reaccioni

L’assessor de Torra sobre el desconfinament afirma que la situació de la Covid-19 a Catalunya és “de descontrol” per manca de planificació
Oriol Mitjà
Oriol Mitjà

L’infectòleg Oriol Mitjà, assessor del president Quim Torra sobre el desconfinament i crític de la gestió espanyola de la crisi del coronavirus, considera que ara “ens trobem en una situació de descontrol” pels rebrots de Covid-19, i ha demanat al govern català que reaccioni.

Segons ha explicat a RAC1, la “situació de descontrol” és l’efecte de la manca d’un pla definitiu sobre “què hem de fer i quins recursos tenim”, per informar-ne a la ciutadania. El científic preveu que durant la tardor seguiran registrant-se casos de Covid-19 i que és probable que les situacions del març i l’abril, d’auge de l'impacte de la malaltia, es repeteixin aleshores si no es prenen mesures encertades.

Per a Mitjà, això sí, la situació actual és millor que la del març, ja que aleshores només s’estava detectant una petita part dels casos, i que també és millor que la del juny, però ha jutjat necessari debatre sobre les eines que la societat accepta usar per frenar la pandèmia.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides