El govern català aplicarà mesures restrictives a Barcelona per frenar els contagis de la covid-19

Bars, restaurants, discoteques i recintes religiosos veuran reduïda la seva capacitat
Continua empitjorant la pandèmia a Catalunya

Davant l’increment de casos positius de la covid-19 a Barcelona, el Departament de Salut i l’Ajuntament de Barcelona estan perfilant una sèrie de mesures per restringir les trobades massives de persones i per limitar les activitats d’oci.  En aquest sentit, es preveu que determinades activitats facin un pas enrere i es trobin en un estat similar al de la fase 2 de l’estat d’alarma.

La directora general de Protecció Civil, Isabel Ferrer, ha assenyalat a TV3 que el Pla Territorial de Protecció Civil de Catalunya (Procicat) perfilarà aquest divendres les restriccions i ha informat que les mesures busquen evitar el “contacte social”. És per aquest motiu que bars, restaurants, sales de festa, discoteques i recintes religiosos veuran reduïda la seva capacitat. Al mateix temps, no es descarta que  gimnasos i discoteques tanquin per un període de 15 dies.

Tot i que l’augment de positius s’ha focalitzat la darrera setmana als barris de Sants-Montjuic i l’Eixample, tant el consistori de la capital catalana com el Departament de Salut volen aplicar les restriccions a tota la ciutat. A més, a L’Hospitalet, on es van prendre mesures per reduir el número d'infectats als barris de La Torrassa, La Floresta i Collblanc, no es descarta estendre les limitacions adoptades a tot el municipi.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides