Terribas deixa Catalunya Ràdio perquè “els engranatges grinyolen”

Fonts de la CCMA especulen que la periodista podria concórrer a les pròximes eleccions al Parlament a la llista electoral de Puigdemont
Carles Puigdemont i Mònica Terribas
Carles Puigdemont i Mònica Terribas

La directora i presentadora del programa El Matí de Catalunya Ràdio, Mònica Terribas, ha anunciat que deixa l'emissora de la Generalitat de Catalunya. En la presentació del programa d'aquest divendres, Terribas ha dit que marxa de l'emissora "no per raons personals, no per raons familiars, ni perquè estigui cansada, ni perquè els horaris se'ns mengin la vida".

Mònica Terribas afirmat que "he decidit deixar El Matí de Catalunya Ràdio perquè crec que els engranatges d'una màquina tan exigent com aquesta no es poden permetre cap grinyol, i menys ara. I els engranatges grinyolen". En aquest punt, Terribas ha llançat un dard al director de Catalunya Ràdio, Saül Gordillo, quan ha dit que "estic convençuda que la direcció de Catalunya Ràdio trobarà una nova enginyera o enginyer que facin rutllar aquest meravellós motor com ells volen".

En aquest context, fonts de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) apunten que la marxa de Terribas de Catalunya Ràdio estaria vinculada a la possibilitat que hagués decidit formar part de la candidatura de Carles Puigdemont de cara a les pròximes eleccions al Parlament de Catalunya.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides