El descontrol en els brots de l’Aragó i Catalunya dispara els casos a Espanya

580 nous positius de coronavirus en les últimes 24 hores
L'Aragó i Catalunya, les comunitats amb més brots

El Ministeri de Sanitat ha registrat 1.361 nous positius per la Covid-19 a Espanya en relació amb el total de casos confirmats de dimecres. Segons l'informe d'aquest dijous, des que va començar la pandèmia hi ha hagut 258.855 casos confirmats per proves diagnòstiques. Dels nous diagnòstics, 580 corresponen a les últimes 24 hores. Són 200 més que l'anterior. El descontrol en els brots de l'Aragó i Catalunya dispara el conjunt d'Espanya.

Pel que fa a les defuncions, Sanitat xifra en 28.416 el total de morts per coronavirus a Espanya, tres més que dimecres. Segons l'informe d'avui, hi ha hagut 9 defuncions en els últims set dies, dues a Catalunya. En l'última setmana hi ha hagut 196 hospitalitzacions i 17 ingressos en UCI.

El responsable del Centre de Coordinació d'Alertes i Emergències Sanitàries, Fernando Simón, ha reconegut "preocupació" per la transmissió comunitària a l'Aragó i a Catalunya. Això no obstant, Simón dona suport a les mesures de control que estan adoptant les autoritats d'aquestes comunitats. Esperen que el resultat es vegi aviat. Si no, caldrà adoptar mesures més contundents.

(Visited 46 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari