Catalunya frega els 1.300 nous casos de Covid-19

Les funeràries sumen quatre defuncions més al darrer balanç de Salut
L'Hospital de Bellvitge, a l'Hospitalet de Llobregat
L'Hospital de Bellvitge, a l'Hospitalet de Llobregat

Catalunya acumula aquest dijous oficialment 79.595 casos positius de Covid-19 confirmats amb tests ràpids o PCR, segons el Departament de Salut de la Generalitat, 1.293 més que en l’anterior balanç diari. 580 d'aquests tenen la data de diagnòstic d'aquest dimecres, 15 de juliol.

372 dels nous positius corresponen a la ciutat de Barcelona. L’àrea metropolitana nord de la capital catalana en concentra 208 i l'àrea sud, on es troba l’Hospitalet de Llobregat, una localitat especialment afectada pels rebrots, 304.

L'informe diari de la Generalitat confirma 200 nous casos a l’àrea de Lleida, dels quals 178 són del Segrià i 157, en concret, corresponen als set municipis d’aquesta comarca confinats. La ciutat de Lleida concentra d'aquests 152 casos.

A partir de les dades que rep de les funeràries, Salut ha informat aquest dijous de quatre morts associades al coronavirus registrades les darreres 24 hores. El total de defuncions per Covid-19 és de 12.631 a Catalunya, segons les xifres de la Generalitat.

D’aquestes, 6.913 s’han produït en hospitals o centres sociosanitaris, 4.114 en residències i 800 en domicilis. Salut no comunica cap classificació de la resta adduint que no disposa d’informació per fer-ho.

Pel que fa a les persones ingressades en estat greu, 4.192 des de l’inici de la pandèmia, actualment són 47.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.