Sanitat confirma 390 nous contagis de Covid-19 en les últimes 24 hores

També s'han registrat 10 morts en els últims set dies
Covid 19

La xifra de contagis de coronavirus detectats en les últimes 24 hores ha arribat aquest dimecres a un nou màxim des de la fi de l'estat d'alarma i el començament de la nova normalitat amb 390 positius, 127 més que ahir, dels quals 160 han estat diagnosticats a l'Aragó i 91 a Catalunya.

En aquests últims set dies han mort deu persones: dues a Castella-la Manxa, dues a Castella i Lleó, dues a Catalunya i dues a Madrid, a més d'una a Andalusia i una altra al País Basc. Així, el total de morts des del començament de la pandèmia se situa en 28.413, quatre més que els comptabilitzats pel Ministeri de Sanitat aquest dimarts.

Per darrere d'Aragó i Catalunya, els casos confirmats ahir s'estenen també, però en molta menor mesura, per Madrid, que ha comunicat 43 infeccions noves; Andalusia (28) i Navarra (17).

D'altra banda, l'informe publicat per Sanitat mostra que 11.723 persones han ingressat en una Unitat de Cures Intensives, 13 en els darrers 7 dies; i 125.843 han precisat hospitalització, 176 en l'última setmana.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides