Colau: “S’hauran de prendre mesures a Barcelona, potser cal un pas enrere per avançar”

L’alcaldessa de Barcelona reclamarà a la Generalitat aquest dimecres reforçar el rastreig dels nous casos i dels seus contactes
Ada Colau, l'alcaldessa de Barcelona
Ada Colau, l'alcaldessa de Barcelona

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha afirmat que no vol especular però ha assenyalat que “és evident que si es tripliquen els contagis i estem tocant a L'Hospitalet alguna mesura s'haurà de prendre." En declaracions a TV3, Colau ha remarcat que “potser entre tots hem de fer un petit pas enrere per després poder seguir avançant."

No obstant això, la màxima responsable municipal de Barcelona ha defensat que “ara mateix ningú no està plantejant un confinament total”, però ha avançat, per tal d’evitar aquesta situació, que sol·licitarà en la reunió d’urgència que mantindrà aquest dimecres a la Generalitat reforçar el rastreig dels nous casos i dels seus contactes, els quals considera que no estan ni ben dotats ni ben dimensionats.

Colau ha emfatitzat que cal "redoblar els esforços" del dispositiu de rastreig, perquè "ara, aquest, és el punt més clau".

L’alcaldessa de la capital catalana, que s’ha mostrat preocupada per la situació del coronavirus a la ciutat i a l’àrea metropolitana, ha reclamat prendre mesures de forma conjunta: "Hem de comptar que som una mateixa ciutat, a l'àrea metropolitana, hem de coordinar-nos al màxim i pensar a prendre mesures."

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides