Repunten a 263 els positius a Espanya

Sanitat demana anar amb compte amb les reunions familiars perquè són l'origen del 45% dels rebrots
S'agreuja la situació a les UCI

La xifra de contagis de coronavirus detectats en les últimes 24 hores ha repuntat a 263, un centenar més que ahir, i els diagnosticats en set dies s'han incrementat a 4.297, 803 d'ells amb símptomes.

A més, en aquesta setmana han mort vuit persones -tres a Castella i Lleó i la resta a Andalusia, Castella-la Manxa, Catalunya, Madrid i País Basc-; així, el total de morts des del començament de la pandèmia se situa en 28.409, tres més que els comptabilitzats pel Ministeri de Sanitat aquest passat dilluns.

D'altra banda, el ministre de Sanitat, Salvador Illa, ha subratllat que cal anar amb compte durant les reunions familiars perquè són l'origen del 45% dels 123 brots de coronavirus que estan actius en aquests moments a Espanya.

Illa s'ha expressat d'aquesta manera durant la sessió de control a Govern al Senat en què ha instat al PP, que ha demanat la seva dimissió com a ministre, a concentrar-se entre tots a combatre els brots perquè el virus "segueix aquí" tot que s'ha aconseguit "amb molt d'esforç" controlar la pandèmia.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides