Marín xifra en 300 els casos de Covid-19 actius en els brots de l’Hospitalet

L'alcaldessa afirma que les dades "no són preocupants" perquè pocs afectats van a l'hospital, però crea un comitè de seguiment de la Covid-19
Núria Marín
Núria Marín

L'alcaldessa de l'Hospitalet de Llobregat, Núria Marín, ha anunciat la creació, en col·laboració amb el Departament de Salut de la Generalitat, d'un comitè de crisi per fer el seguiment de la Covid-19 a la localitat i "prendre les mesures necessàries".

No obstant això, ha considerat que "no són preocupants" les dades sobre els positius que ella mateixa ha traslladat als mitjans: 300 casos actius en els brots de la localitat, dels quals 81 corresponen al barri de la Torrassa. En aquest sentit, ha argumentat que molt poques persones infectades estan sent ateses en centres hospitalaris.

L'alcaldessa de l'Hospitalet ha especificat que les més afectades són persones que tenen entre 20 i 50 anys, i que no hi ha un focus de contagi, sinó diversos. Entre les mesures que ha anunciat Marín hi ha l'anul·lació d'activitats d'esport col·lectiu. A més, ha avançat que els Mossos d'Esquadra incrementaran la seva presència i ha demanat reforços en l'atenció primària.

En canvi, la segona ciutat més poblada de Catalunya mantindrà obertes les escoles bressol municipals, els mercats, els poliesportius, les biblioteques i els casals d'estiu, i pel que fa als bars, el govern municipal recomana que els clients usin preferentment les terrasses.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides