El ministre de Justícia defensa la necessitat d’una eina legal que permeti confinar zones concretes

Juan Carlos Campo recorda que “no era gratuït” el sotmetiment de les pròrrogues de l’estat d’alarma a la voluntat del Congrés
Juan Carlos Campo

El ministre de Justícia, Juan Carlos Campo, s’ha mostrat partidari que les administracions públiques disposin d’una eina legal que permeti prendre mesures en determinades regions o comarques per tal de controlar possibles rebrots sense haver d’aplicar l’estat d’alarma.

En un esmorzar informatiu organitzat per Europa Press, Campo ha assenyalat, poc temps després de la decisió judicial que impedeix al govern català aplicar el confinament domiciliari en alguns municipis del Segrià, que l’executiu central explora reformes legals en aquesta matèria i ha recordat que com deia el govern de Pedro Sánchez “no hi ha pla B” a l’estat d’alarma. El titular de Justícia ha emfatitzat que “no era gratuït” que el govern central sotmetés la decisió de prorrogar l’estat d’alarma cada quinze dies al Congrés dels Diputats.

Campo ha afirmat que el possible canvi legal “és una opció que s’està estudiant amb enorme profunditat, estem veient els dèficits i on cal fer els retocs i un dels elements clau és que necessitaríem un desenvolupament normatiu que permetés no haver d’arribar a l’estat d’alarma i que ens pogués cobrir el que volem”.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides