A quin programa ha prescindit Pilar Rahola del color groc?

Pilar Rahola a TV3 i a La 2
Pilar Rahola a TV3 i a La 2

Al programa Shalom de La 2. Es tracta del programa setmanal que emet aquest canal de Televisió Espanyola, els diumenges pel matí, dedicat a diferents creences religioses. Pilar Rahola compareix sempre a les seves intervencions televisives amb algun element groc al damunt. Poden ser unes arracades, collars, penjolls, pins, bufandes, jerseis, papallones o un simple llaç groc. Aquest diumenge 12 de juliol, però, Rahola, en la intervenció que va fer a Shalom des de casa seva, va preparar molt bé el fons de l’habitació on era, inclòs un canelobre jueu, però es va oblidar o no va considerar oportú posar-se o vestir res de color groc.

En les seves participacions habituals als programes de TV3 Tot es mou i FAQS mai no ha fallat a l’hora de donar un color groc a la seva presència. A la d’aquest diumenge, a Shalom, va presentar el seu llibre L’espia del Ritz. En cap moment, al llarg dels 15 minuts que va durar l’entrevista, la presentadora, Coty Aserín, li va preguntar sobre les acusacions que li ha formulat l’advocat i escriptor Josep Maria Loperena, que l’acusa d’haver plagiat el seu llibre L’espia del violí.

Pilar Rahola, juntament amb la revista Sàpiens, s’han querellat contra Loperena per aquestes acusacions que la tertuliana de TV3 ha qualificat de “disbarat”. Loperena ha respost que Rahola ha plantejat la demanda “per fer propaganda de la seva novel·la” i ha assenyalat, en un tuit, que “de tots els advocats que hi ha a Barcelona, Pilar Rahola ha contractat el defensor de Nacho Vidal, l’actor porno imputat per homicidi. Què pretén? Publicitat? Convertir la justícia en un circ?”.

(Visited 77 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari