Qui farà el pregó de la Festa Major de Gràcia?

Fragment del cartell de la Festa Major de Gràcia 2020
Fragment del cartell de la Festa Major de Gràcia 2020

Dues infermeres i una metgessa. Seran Xènia Sist, infermera adjunta a la Direcció d’Infermeria de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau i coordinadora assistencial del pavelló salut de Sant Pau-Guinardó, Maria Teresa Fabregat, infermera del Centre d’Atenció Primària Vila de Gràcia-Cibeles, i Elvira Bisbe, metgessa anestesista de l’Hospital de l’Esperança i vicepresidenta del Col·legi de Metges de Barcelona. El districte de Gràcia i la Fundació Festa Major de Gràcia, en coordinació amb les comissions de carrers, han volgut triar tres pregoneres de l’àmbit sanitari “com a reconeixement a totes les persones que durant els últims mesos han vetllat per la salut de la ciutadania”, segons el comunicat que s'ha fet arribar als mitjans de comunicació.

El pregó es farà el divendres 14 d’agost i serà transmès en directe a través de les xarxes socials. Donarà pas a unes festes que evitaran les aglomeracions i on no hi haurà balls ni concerts de matinada. Totes les activitats, que tindran lloc entre els dies 15 i 20 d’agost, hauran d’acabar abans de les 23 hores. No es guarniran els carrers com s’ha fet tradicionalment però es faran petits guarniments en alçada. La Fundació Festa Major de Gràcia animarà, això sí, a  “guarnir els balcons, les finestres, les portalades i els aparadors dels comerços, per mantenir viva i visible aquesta tradició gracienca”. A més, es farà una programació digital específica, amb la projecció de documentals i càpsules informatives de la història de la Festa Major i dels seus protagonistes.

El cartell de la Festa Major de Gràcia 2020 l’ha realitzat l’il·lustrador i dissenyador Sergi Solans.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides