Treballadors de Nissan celebren una marxa popular contra el tancament

Aquest cop han volgut implicar en la mobilització als veïns de l'àrea metropolitana de Barcelona
Marxa popular contra el tancament de Nissan

Diversos centenars de treballadors de Nissan han tornat a sortir aquest divendres al carrer per expressar el seu rebuig a la decisió de la companyia de tancar les plantes de Zona Franca, Montcada i Reixac i Sant Andreu de la Barca i acomiadar 2.525 empleats.

En aquesta ocasió, els treballadors han volgut implicar en la mobilització als veïns de l'àrea de Barcelona i han realitzat una "marxa popular" des de diversos pobles de la zona, com Santa Coloma de Gramenet, Ripollet, Santa Perpètua o la Llagosta, fins a Montcada , on la plantilla té muntat un campament de protesta.

En acabar les marxes s'ha realitzat una assemblea, en la qual els representants sindicals han explicat el punt en què es troben les negociacions amb l'empresa per evitar el tancament de les fàbriques, amb la mediació de la Generalitat.

La marxa ha avançat sense incidències i, segons ha informat el Servei Català de Trànsit, no hi ha hagut cap retenció ni cap tall de carreteres a causa de la manifestació.

El diputat de PSC al Parlament de Catalunya Raúl Moreno s'ha unit a la "marxa popular" des de Santa Coloma de Gramenet i ha piulat un missatge de suport al costat de diverses fotografies amb els manifestants.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides