Marxes populars per salvar Nissan

Els comitès de les plantes catalanes de l'automobilística organitzen aquest divendres una gran mobilització
Protestes pel tancament de Nissan

Els comitès d'empresa de Nissan han organitzat per demà divendres una gran mobilització, una més en la seva lluita pel futur de les plantes catalanes i dels llocs de treball. Així, han convocat una marxa popular des de diferents municipis de la província de Barcelona que finalitzarà amb una gran concentració al campament "La Resistance" de Montcada i Reixach.

La marxa s'organitzarà en dues grans columnes que acabaran confluint al campament. La primera columna sortirà a les 18 h des de Santa Coloma de Gramenet (plaça de la Vila) i a les 19 h sortirà un altre grup des de Ripollet (casal de cultura). Cap a les 20 h, quan arribi la marxa de Santa Coloma se sortirà des de l'antic ajuntament de Montcada fins al pavelló municipal Miquel Poblet, on esperaran el grup que ve des de Ripollet per anar tots junts fins al campament de Nissan.

La segona columna sortirà a les 18 h des de Mollet del Vallès (nou Ajuntament) i un altre grup sortirà a les 19 h des de Santa Perpètua de Mogoda (Parc Central). Cap a les 20 h, a la Llagosta, quan hagin arribat aquestes dues marxes, sortiran tots junts per la nacional fins al campament de Nissan.

Un cop finalitzades les marxes i quan tothom estigui concentrat davant la fàbrica de Nissan de Montcada, es farà una assemblea per explicar el detall de les reunions mantingudes aquesta setmana amb l'administració i amb la direcció de Nissan.

D'altra banda, CCOO d'Indústria de Catalunya i UGT FICA de Catalunya han convocat els treballadors de les empreses proveïdores i auxiliars de Nissan a una concentració el dimarts 14 de juliol, a les 18 h, a la plaça de Sant Jaume, de Barcelona, davant el Palau de la Generalitat, per reivindicar una vegada més el futur de les plantes de Nissan a Catalunya.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides