La xifra diària de positius per Covid-19 puja a 482 a Catalunya

Les funeràries reporten a Salut cinc morts més i les defuncions acumulades són 12.606
Atenció mèdica a una unitat de cures intensives (UCI)
Atenció mèdica a una unitat de cures intensives (UCI)

La xifra de casos positius de Covid-19 a Catalunya ha pujat dels 288 d'aquest dimecres als 482 d'aquest dijous, segons el darrer balanç diari del Departament de Salut de la Generalitat, que xifra en cinc les morts comptabilitzades les darreres hores associades a la malaltia per coronavirus, basant-se en les dades remeses per les funeràries.

La xifra acumulada de defuncions és 12.606. 6.895 s'han produït en hospitals o centres sociosanitaris, 4.111 en residències i 799 en domicilis particulars. Salut no classifica les 801 restant adduint manca d'informació.

Dels nous 482 casos, 212 corresponen a la ciutat de Barcelona i 74 a la regió sanitària de Lleida. Salut especifica que 79 casos són de dimecres, 187 de dimarts i 152 de dilluns. Catalunya ha sumat 1.172 positius la darrera setmana, segons les xifres oficials. Pel que fa a les residències geriàtriques, sumen ja 15.074 casos des de l'inici de la pandèmia, deu més que aquest dimecres.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides