Educació demana excuses per respondre en castellà a una sol·licitud de preinscripció escolar

Considera una "errada tècnica" haver enviat un correu "en una llengua que no corresponia" i el torna a enviar "ara de forma correcta" en català
Josep Bargalló, consejero de Educación
Josep Bargalló, consejero de Educación

El departament d'Educació ha demanat excuses per haver enviat un correu electrònic escrit en castellà per respondre una sol·licitud de preinscripció escolar. Poc després de rebre el correu en castellà, la família que havia demanat la preinscripció d'un fill seu n'ha rebut un altre on s'especificava "a causa d'una errada tècnica, aquest matí se us ha fet arribar un correu en una llengua que no corresponia. Us demanem disculpes i us tornem a enviar el correu, ara de forma correcta". 

El correu en català és idèntic al que s'havia enviat unes hores abans en castellà i en ell s'explica com es pot consultar l'assignació de la plaça escolar demanada i com es poden demanar ajuts de menjador i transport escolar. La sol·licitud de preinscripció era per un centre educatiu de l'Àrea Metropolitana de Barcelona.

Les preinscripcions escolars es fan a través del portal Estudiar a Catalunya, que té versions catalana i castellana. També té un apartat amb informació en 12 idiomes: amazic (dos dialectes), àrab (dos dialectes), francès, xinès, bambar, fula, hindi, panjabi, romanès i tagal.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides