Torra anuncia la mascareta obligatòria a partir d’aquest dijous

Reprodueix vídeo

El president català, Quim Torra, ha anunciat que a partir de demà dijous serà obligatori l'ús de mascareta en espais exteriors a tot Catalunya encara que es pugui garantir la distància de seguretat entre les persones. Torra ha fet aquest anuncia en el ple del Parlament de Catalunya durant la sessió de control a l'executiu català.

La mesura s'acabarà de concretar aquest dimecres en una reunió del Pla Territorial de Protecció Civil de Catalunya (Procicat). Torra ha dit que la mesura persegueix l'objectiu d'intentar minimitzar les possibilitats de nous contagis de la covid-19, en especial durant el període de vacances estivals on es preveu més moviments de persones que en altres moments de l'any.

La decisió d'imposar les mascaretes de manera obligatòria als catalans per part de l'executiu de Torra coincideix amb l'aparició de rebrots de coronavirus en territori català, en especial, els que s'han detectat a la comarca del Segrià.

Facebook
Twitter
WhatsApp

Hoy destacamos

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.