Quina corresponsalia de TV3 quedarà vacant el setembre?

Xavi Coral, intervenint a TV3 des de Brussel·les
Xavi Coral, intervenint a TV3 des de Brussel·les

La de Brussel·les. Xavi Coral deixa la corresponsalia i substituirà a Carles Prats com a presentador del Telenotícies Migdia. Si no hi ha sorpreses de darrera hora, la seva companya en la presentació del TN migdia serà l'actual co-presentadorà Raquel Sans. Carles Prats, que també va ser corresponsal de TV3 a Brussel·les no tornarà a la capital europea sinó que passarà a formar part de l'equip del programa Sense ficció

Xavi Coral ha viscut unes temporades mogudes des de que Carles Puigdemont es va instal·lar a Waterloo i alguns dirigents polítics independentistes es van refugiar a Brussel·les per no haver de presentar-se davant la justícia espanyola.

Carles Prats, que porta onze anys sense el rostre masculí del TN Migdia, havia demanat la direcció de TV3 una nova destinació perquè tenia “ganes de canviar d’aires”. Canviarà d’aires i de pressió laboral. No és el mateix presentar un informatiu diari que un programa de documentals setmanal.

Queda per veure qui anirà a parar a Brussel·les aquesta tardor. Des de la direcció de la CCMA s’ha insinuat que la directora de Sense Ficció, Montse Armengou, podria ser una bona candidata per ocupar el càrrec que deixarà vacant Xavi Coral. Altres veus hi situen el presentador del TN vespreToni Cruanyes o a Xavier Graset, ja que el seu programa Més324 té uns resultats molt fluixos d'audiència i no té garantida la continuïtat la temporada que ve.  

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides