El Consell de la República, a punt per tornar a la confrontació amb l’Estat

En una reunió a Perpinyà, l'organisme presidit per Puigdemont debat sobre el seu full de ruta
Toni Comín, amb altres membres del Consell per la República

El Consell per la República s'ha reunit aquest dissabte a Perpinyà per perfilar el nou full de ruta de l'entitat, que aprofundirà en la confrontació amb l'Estat que ja va esbossar Carles Puigdemont en el míting del 29 de febrer celebrat també a la capital de la Catalunya Nord.

Així, fa una crida als catalans a "preparar-se" per l'embat amb Espanya per tal de "culminar el procés iniciat l'1 d'octubre". En la sessió de treball de l'organisme també es va aprovar desplegar la "identitat digital" dels membres del Consell via una aplicació de mòbil.

La trobada del Consell per la República arriba en plena baralla a l'espai postconvergent i amb les eleccions catalanes cada vegada més properes, un cop el Tribunal Suprem confirmi la inhabilitació del president Quim Torra.

L'encarregat de comunicar les decisions preses aquest dissabte ha estat Toni Comín, vicepresident del Consell, mentre que Puigdemont ha evitat fer manifestacions públiques. Comín ha deixat clar que l'embat amb l'Estat "serà pacífic", però ha considerat "molt important aclarir els continguts i les condicions d'aquesta confrontació" per la qual es crida els catalans a "preparar-se".

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides