Quina persona impresentable forma part del nucli fundador del partit de Puigdemont?

Josefina Lladós

Entre els 50 signants del manifest fundacional del nou partit polític que promou Carles Puigdemont hi destaca una persona que ha protagonitzat un sonat escàndol polític al Pirineu. Es tracta de l’alcaldessa del municipi de Ribera d’Urgellet, Josefina Lladós, que a més és la candidata de Junts x Cat a assolir pròximament la presidència del Consell Comarcal de l’Alt Urgell.

Emparant-se en el pseudònim @calrèflex, Josefina Lladós i el seu marit, que és funcionari del Govern d’Andorra, són molt actius a la xarxa social Twitter. Des d’aquest compte, i durant molts mesos, s’han dedicat a escarnir, amb paraules molt gruixudes i insultants, diversos dirigents polítics del PSC, d’ERC, de Ciutadans, de Podem… amb expressions com “puta rata”, “subnormal”, “llimac”, “lladrota”, “homicida”, “burro”…

Aquest llenguatge, ple d’odi i de rancúnia envers els adversaris polítics, és impropi d’una persona amb responsabilitats públiques i institucionals. Per això, en saltar la notícia, avançada pel diari LA VALIRA, que l’alcaldessa de Ribera d’Urgellet és una “hater” a les xarxes, el compte @calrèflex va ser tancat precipitadament pels seus autors.

Però l’“alcaldessa odiadora” sembla que té bons padrins polítics i a Waterloo aquest perfil de persona “dura amb els enemics de la independència exprés” és ben valorat, fins al punt que Josefina Lladós forma part del nucli impulsor del nou partit de Carles Puigdemont. Si ERC no s’hi oposa, la seva mala llet serà recompensada, a més, amb la presidència del Consell Comarcal de l’Alt Urgell, tot i que dirigents del partit republicà, com Joan Tardà o Gabriel Rufián, han estat objecte dels agressius insults de @calrèflex a Twitter. 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides