Borràs, citada per declarar al Suprem el 22 de juliol

La portaveu de JxCat, acusada de fraccionar contractes, haurà de comparèixer després que el Congrés li aixequés la immunitat
Laura Borràs
Laura Borràs

Eduardo de Porres, jutge instructor del Tribunal Suprem, ha citat a declarar el pròxim 22 de juliol l'exconsellera de Cultura i portaveu de JxCat al Congrés, Laura Borràs, com a investigada per les presumptes irregularitats en l'adjudicació de contractes de la Institució de les Lletres Catalanes (ILC).

La citació s'ha produït després que el Congrés, en una votació celebrada el 25 de juny, concedís el suplicatori del Suprem i fos aixecada la immunitat de Borràs com a diputada, de manera que ja pot ser interrogada i jutjada.

La Fiscalia atribueix a Borràs la presumpta comissió de delictes de prevaricació, frau, falsedat documental i malversació de fons públics mitjançant la concessió de contractes fragmentats per un import de 250.000 quan dirigia la ILC, així como instruccions a l'adjudicatari sobre com presentar les ofertes.

Borràs, que nega que hagi comès cap delicte, assegura que és la víctima d'una "persecució política".

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides