Vergés revela la detecció d’un brot de coronavirus “no preocupant” a Barcelona

La consellera de Salut reclama a la ciutadania extremar les precaucions i no “abaixar la guàrdia”
Alba Vergés

La consellera de Salut, Alba Vergés, ha demanat a la societat extremar les precaucions i no “abaixar la guàrdia” després que s’hagi detectat un brot de coronavirus “no preocupant" a Barcelona.  En una entrevista a Catalunya Ràdio, Vergés ha assenyalat que des de la seva conselleria es troben actualment rastrejant la cadena de contagis i fent el seguiment de casos.

La titular de Salut, no obstant això, ha sol·licitat a la ciutadania “prendre seriosament” el brot, però ha assegurat que els rebrots “no tenen per què ser un problema”. A la ciutat de Barcelona, s’han produït 71 nous positius entre dilluns i dijous, fet que constitueix un lleuger augment respecte les dues setmanes anteriors.

Pel que fa a la situació del brot de Lleida, on s’han detectat 325 casos aquesta setmana, el doble que l’anterior, Vergés ha remarcat la necessitat d’actuar. Tanmateix, ha descartat, ara per ara, mesures de confinament puntuals donada la mobilitat menor que hi ha en aquesta zona.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides