Solsona, portaveu del PDECat: “Nosaltres som JxCat”

L'alcalde de Mollerussa reivindica la propietat de la marca electoral i culpa als "ideòlegs de la unitat", com Puigdemont, de la fragmentació postconvergent
Marc Solsona, a TV3
Marc Solsona, a TV3

Marc Solsona, alcalde de Mollerussa i portaveu del PDECat, ha culpat del trencament de l'espai polític postconvergent als "ideòlegs de la unitat", com l'expresident de la Generalitat Carles Puigdemont, en una entrevista concedida a El Periódico on també ha reivindicat la propietat de la marca electoral Junts per Catalunya (JxCat).

Preguntat per si no és un fracàs la fragmentació de l'antiga Convergència, ha respost: "¿Un fracàs de qui? ¿De la gent de CDC? ¿De la gent del PDECat? ¿O dels ideòlegs de la unitat que al final han aconseguit que estiguem més fraccionats que mai?".

"Estic parlant de tota la gent que diu que hem de fer llistes de país i unitàries. Entre d'altres, el president Puigdemont, lògicament. Parlo de tots els que no siguem capaços d'arribar a un acord", ha aclarit. Tant en aquesta entrevista com en una intervenció a TV3 ha exculpat del trencament al PDECat.

Solsona, a més, hi assegura que mantenen la marca electoral creada per a la candidatura de Puigdemont del 2017: "Es que nosaltres som Junts per Catalunya. Aquí es pot intentar confondre la gent, però el que està clar és que Junts per Catalunya és un partit registrat pel PDECat, una marca electoral del PDECat i, a partir d'aquí, podem fer enginyeria, però hem dit de forma clara i honesta que JxCat no és possible sense el PDECat".

Pel que fa al fet que, les darreres hores, s'hagi publicat un manifest que usa la marca "Junts, per Catalunya", el portaveu del PDECat ha respost que més enllà d'aquest text, "veurem com s'anomenarà aquesta nova organització".

"El PDECat no contempla la doble militància", ha manifestat sobre el fet que signants del manifest d'aquest nou partit siguin associats del partit successor de Convergència. "No hi ha hagut un degoteig de baixes, ni de bon tros", ha afegit a la mateixa entrevista.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides