Vox fracassa en la defensa del monument a Colom

La ultradreta pensava que a Catalunya podria fer forat a base d’astracanades sobre l’independentisme. A més, tenien en Barcelona una gran esperança, ja que assumeixen que la capital de Catalunya és un dels punts amb més persones emprenyades amb la política convencional i amb el sobiranisme. Però els mesos passen i les seves convocatòries segueixen sent minses i amb escàs seguiment.

La setmana passada van convocar a bombo i plateret una concentració per defensar l’estàtua dedicada a Colom que hi ha a Barcelona, i que ha estat qüestionada per alguns sectors de l’independentisme i l’esquerra. Però ni tan sols cridant a contraposar-se a tots els seus enemics, Vox és capaç de complir amb les seves pròpies expectatives. Ni un centenar de persones van acudir a la gran defensa d’aquesta icona. Un fracàs.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides