Iniciativa per Catalunya passarà a dir-se Esquerra Verda

La nova formació política busca seguir concorrent a les eleccions amb les diferents forces que integren l’espai dels comuns
Marta Ribas i David Cid, coordinadors d'ICV

La històrica formació política Iniciativa per Catalunya Verds (ICV), que es troba actualment en concurs de creditors pel seu deute de més de nou milions d’euros, es refundarà en una nou partit anomenat Esquerra Verda. Tot i la nova marca política, des d’aquesta nova formació es pretén seguir concorrent a les eleccions amb les diferents forces que integren l’espai polític dels comuns.

Els coordinadors nacionals d’ICV i únics diputats d’aquesta força política al Parlament de Catalunya, David Cid i Marta Ribas, així com el portaveu ecosocialista i diputat al Parlament Europeu, Ernest Urtasun, formaran d’aquest nou espai polític.

El grup impulsor de la refundació d’ICV, denominat Reflexió Ecosocialista, està format per 15 dones i 16 homes i té com a missió dissenyar l’organització de la nova formació política catalana així les línies que seguirà. Per ara es desconeix quan tindrà lloc l’assemblea fundacional d’Esquerra Verda, però tot apunta que serà després de l’estiu.

(Visited 213 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari