Bou humanitza i molesta el PP al mateix temps

El regidor i portaveu del PP a l’Ajuntament de Barcelona, Josep Bou, ha tornat a fer un dels seus numerets espectacle per distribuir-lo a les xarxes. Només un dia abans de la revetlla de Sant Joan, el popular va fer-se gravar mentre confeccionava diverses coques de crema en una de les seves pastisseries. Tot seguit, el regidor les col·locava a les respectives caixes, tot explicant que les estava fent per regalar-les als líders de cada grup municipal de l’Ajuntament. “El factor humà no s’ha de perdre”, se’l sent dir al vídeo que va fer circular.

Aquest gest amable, que volia posar de manifest que, en ocasions, es pot deixar de costat les diferències ideològiques i polítiques per celebrar, per exemple, una festivitat com la de  la revetlla de Sant Joan sense que corri la sang a litres, va ser agraït per molts dels seus companys de ple. Altres, en canvi, no van dir ni mu ni en públic ni en privat. Però el més sorprenent van ser els retrets que van arribar a l’equip de Bou provinents del seu mateix partit.

El gest del regidor –que sempre s’ha caracteritzat per anar més per lliure que guiat per les consignes de la formació que li va cedir les sigles a les eleccions- no ha caigut bé a tothom. Alguns dirigents del PPC consideren que fer aquests gestos amb els comuns, ERC o la CUP no té sentit ni per humanitat.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides