Les xarxes esbomben la lluita interna a JxCat

La guerra interna que des de fa setmanes mantenen totes les formacions i entitats de l’espai postconvergent de Puigdemont, Sánchez, Torra i Bonvehí, va picar alt la setmana passada. Els retrets, que fins ara s’havien fet en privat i mitjançant alguna filtració interessada, van fer el salt a les xarxes socials. Tanta era la pressió, acostant-se ja a un trencament, que fins i tot assessors i membres del Govern es van implicar a esbombar intimitats i fer acusacions de traïdoria, especialment a través de Twitter.

I és que si la guerra entre JxCat i ERC fa mesos que ha perdut la vergonya de fer-se pública, ara sembla que el mateix patró es repeteix en la batalla interna dels postconvergents, que ja ni dissimulen i s’ataquen durament davant de milions de seguidors a les xarxes.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides