RTVE designa una periodista propera al món ‘indepe’ com a directora dels informatius a Catalunya

A Rosa Maria Quitllet se la pot veure duent un llaç groc en més d’una fotografia a les xarxes socials
Rosa Maria Quitllet

Radio Televisió Espanyola (RTVE) porta algunes setmanes perfilant i renovant els responsables i cares més visibles dels diferents programes de l’ens públic. En aquest sentit, ha aixecat força polèmica les darreres hores la designació com a nova directora dels Informatius de Catalunya per part del director d’Informació i Actualitat de RTVE, Enric Hernández, de la periodista Rosa Maria Quitllet, a qui s’acusa de ser propera al món independentista.

La controvèrsia ve donada per més d’una fotografia a les xarxes socials on se la veu duent un llaç groc de suport als polítics independentistes empresonats i els que es troben a l’estranger, o pels tuits compartits on mostra el seu suport als empresonats i al moviment independentista, o el seu rebuig a la monarquia.  

Quitllet s’encarregava fins ara de coordinar els informatius del cap de setmana de RNE.

 

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides