‘Polònia’ no tornarà el setembre

El programa de sàtira política caurà de la graella a la tardor i el director de TV3, Vicent Sanchis, no garanteix que torni l’any que ve
Caràtula del programa 'Polònia' de TV3
Caràtula del programa 'Polònia' de TV3

El programa de sàtira politica Polònia no tornarà a TV3 el setembre. Així ho ha explicat el director de TV3, Vicent Sanchis, en una intervenció, avui, a ‘Els matins’ en conversa amb Lídia Heredia. La presentadora del programa li ha preguntat directament per la continuïtat del Polònia i Sanchis ha contestat dient que "Ara mateix no podem dir quin mes tornarà el Polònia. A l'abril hem fet un pla de contenció amb 15 milions d'euros menys. Hem hagut de reduir continguts als programes del setembre: o ajornar-los fins a no sabem quan o prescindir-ne. L'única manera d'eixugar despeses és retallar. Hem hagut d'afectar aquests dos grans programes perquè són els de màxim pressupost: el culebrot i Polònia". El culebrot al qual s’ha referit Sanchis és ‘Com si fos ahir’.

Polònia és un programa produït per Minoria Absoluta, empresa de la qual n’és propietari Toni Soler. Minoria Absoluta també s’encarrega del programa diari Està passant, que dirigeix i presenta el propi Toni Soler i que ha tancat ja temporada. En acomiadar-se, Soler va dedicar el darrer programa “als nostres companys del Polònia perquè, passi el que passi, són els millors”.

La primera emissió del Polònia va fer-se el 16 de febrer de 2006. Sempre ha gaudit d’índexs d’audiència força elevats i ha provocat diverses queixes dels grups polítics de l’oposició en considerar que ridiculitza més els seus representants.

És el programa de TV3 que ha donat més ingressos a Minoria Absoluta. L’últim encàrrec de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals perquè fes el Polònia es va signar el 24 de juliol de l’any passat i tenia un cost de 3.073.143 euros. El contracte per la temporada 2020-2021 no s’ha signat encara i després de l’anunci que ha fet Vicent Sanchis avui és possible que no s’acabi signant.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.