Sanchis i Budó, contra el “toc” de Vilallonga a TV3

El director la televisió pública veu "inapropiada" la crítica de la consellera de Cultura pels continguts en castellà després que la portaveu del govern la desautoritzés
Vicent Sanchis
Vicent Sanchis

Vicent Sanchis, el director de Televisió de Catalunya, ha discrepat de les crítiques dirigides a TV3 per la consellera de Cultura, Mariàngela Vilallonga, per l'emissió de continguts bilingües, com la sèrie Drama.

En declaracions al programa Aquí amb Josep Cuní, de la Cadena SER, l'endemà que Vilallonga hi hagués explicat que havia enviat "un toc d'atenció" a la cadena pública catalana, ja que "de vegades veig massa castellà a TV3", Sanchis ha manifestat que "no sé si" ha estat una expressió "inapropiada del moment en què estava parlant", la del toc.

Al contrari que molts espectadors de TV3 i que la consellera, que han abocat a Twitter expressions de rebuig, Sanchis s'ha mostrat favorable a com TVE, responsable de la sèrie, l'ha plantejat, i ha dit que li agradaria que la televisió pública espanyola pengés més continguts com aquest, bàsicament en català i subtitulat en castellà, al seu web.

Pel que fa al parer del govern català, Sanchis ha indicat que està "molt bé" que la titular de Cultura, un departament que ha aportat 6 milions a la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), hi digui la seva, però ha afegit que també ho ha fet, discrepant de Vilallonga, Meritxell Budó, consellera de la Presidència, "que és la responsable, per l'àmbit que li correspon, de la Corporació", ha recordat.

Budó, en la seva compareixença d'aquest dimarts, ha desautoritzat Vilallonga quan ha respost que el govern català "no està per controlar els continguts" de TV3, i ha assegurat que no s'hi dediquen.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.