Lleida té set brots actius per Covid-19

Sanitat registra nou defuncions per coronavirus i 301 nous casos positius en 24 hores a Espanya
Proves de coronavirus

El Departament de Salut de la Generalitat ha confirmat aquest dimarts 7 brots actius de coronavirus a la regió sanitària de Lleida que sumen, almenys, un centenar de positius. Els brots s'han detectat en tres empreses del sector de la fruita a la comarca de Segrià; en una empresa agroalimentària de la Segarra i en una residència, que no és d'avis, a Lleida, on a més, Salut està fent el seguiment d'un brot comunitari.

Aquests brots se sumen al de la residència per a gent gran Castrillon de Lleida, que en aquest cas està "controlat", segons ha informat la gerència de la regió sanitària.

D'altra banda, el Ministeri de Sanitat xifra en 28.355 el total de morts per coronavirus a Espanya en les últimes 24 hores, nou més que aquest dilluns (28.346). Segons l'últim informe del govern espanyol, hi ha hagut 20 defuncions en els últims set dies, vuit de les quals a Madrid, tres a Castella-la Manxa i dues a Catalunya.

Des que va començar la pandèmia, hi ha hagut 249.271 casos confirmats per proves diagnòstiques, 301 més que el total de diumenge (248.970), i 99 diagnosticats el dia previ, 15 més que ahir. D'aquests, 29 s'han registrat a Madrid, 26 a Catalunya i 10 a l'Aragó. En l'última setmana hi ha hagut 153 hospitalitzacions i 11 ingressos en UCI a tot l'Estat espanyol.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides