Qui ha rebut un exemplar dedicat del darrer llibre de Pilar Rahola?

Rahola iPuigdemont, el 2016, a Cadaqués
Rahola iPuigdemont, el 2016, a Cadaqués

L’expresident Carles Puigdemont té una còpia dedicada de L’espia del Ritz, la darrera novel·la de la columnista i influencer independentista Pilar Rahola.

“Gràcies Pilar per enviar-me L’espia del Ritz; el gaudiré fins a l’últim mot!”, ha expressat a les xarxes Puigdemont. Una imatge de l’exemplar mostra la dedicatòria de l’escriptora a l’eurodiputat, amb qui va compartir fa quatre anys una molt comentada paella estiuenca amb amics a Cadaqués: “Estimat Carles, et dedico aquest llibre de lluitadors, resistents i supervivents. La història de la llibertat. Molts petons, amic”.

Rahola s’ha fet ressò de l’agraïment a Instagram, on també ha celebrat que l’obra lidera la llista de vendes setmanal de ficció en català publicada per La Vanguardia.

El llibre, això sí, ha aparegut acompanyat de polèmica per l’acusació de plagi de l’escriptor i advocat Josep Maria Loperena contra Rahola. La columnista i estrella mediàtica de l’independentisme, que assegura que el seu llibre és el fruit d’anys d’investigació, ja ha anunciat que es querellarà contra qui l’acusi de plagi.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides