CaixaBank, escollida «Millor entitat de Banca Privada a Europa per la seva cultura i visió digital»

caixabank
caixabank

CaixaBank, presidida per Jordi Gual i el conseller delegat de la qual és Gonzalo Gortázar, ha estat escollida «Millor entitat de Banca Privada a Europa per la seva cultura i visió digital 2020» (Best Private Bank in Europe for its digital culture and vision) per Professional Wealth Management (PWM), la revista especialitzada en banca privada i gestió de patrimonis del Grup Financial Times .

Els Wealth Tech Awards de PWM, que enguany celebren la seva tercera edició, premien les entitats de banca privada que destaquen per l'excel·lència en la seva estratègia de transformació digital i per la seva contínua innovació. El jurat, format per professionals especialitzats en el sector, ha analitzat els productes i els serveis d'entitats de banca privada d'arreu del món per destacar les innovacions que més estan contribuint a impulsar el canvi en el sector, a través de tretze categories diferents.

En aquesta edició, CaixaBank ha destacat en dues categories. En el primer cas, amb el premi «Millor entitat de Banca Privada a Europa per la seva cultura i visió digital 2020», la revista ha reconegut l'estratègia digital de l'entitat, resultat del seu esforç continuat en els últims anys per la innovació i el servei al client, i que ha tingut com a resultat un model omnicanal que combina l'atenció i l'assessorament personal amb la posada a disposició dels clients de tota l'operativa en línia i també canals de comunicació digitals segurs amb els seus gestors.

En el segon cas, en la categoria d'«Anàlisi de Big Data i Intel·ligència artificial», CaixaBank ha quedat en segona posició en el rànquing mundial.

Per a Víctor Allende, director executiu de CaixaBank Banca Privada, aquest premi és un nou reconeixement al model de negoci de CaixaBank Banca Privada: «El nostre model d'atenció omnicanal anomenat "Human Technology" uneix l'experiència i el saber fer de més de 600 gestors altament especialitzats, repartits en 56 centres exclusius, que treballen de manera conjunta amb la xarxa principal de CaixaBank, la xarxa d'oficines més gran de tot Espanya, i amb els avantatges que brinden les noves tecnologies per oferir la millor experiència de client en qualsevol circumstància. En aquest sentit, el nostre robo-advisor ha demostrat ser una de les propostes de valor més resistents del mercat durant els darrers mesos».

PWM ha premiat també el negoci de banca privada del BPI, del Grup CaixaBank, com la «Millor Entitat de Banca Privada a Europa per la seva tecnologia de gestió de carteres».

Professional Wealth Management (PWM) és una publicació britànica del Grup Financial Times amb seu a Londres, fundada el 2001 i especialitzada en l'anàlisi d'estratègies de creixement de la banca privada internacional europea i dels centres financers en què operen.

Reconeixements internacionals a CaixaBank

Els Wealth Tech Awards de PWM donen continuïtat a un any de reconeixements per a CaixaBank. Al final del 2019, la revista The Banker, juntament amb PWM, van triar CaixaBank com a «Millor Entitat de Banca Privada a Espanya»; i aquest any la revista nord-americana Global Finance ha premiat l'entitat com a «Millor Banc a Espanya» per sisè any consecutiu i «Millor Banc a Europa Occidental» per segona vegada consecutiva.

En l'àmbit de la innovació, la revista estatunidenca Global Finance ha destacat tres projectes de l'entitat per l'ús de la biometria en els serveis bancaris i per la contínua millora de la seva aplicació CaixaBankNow i de seu bot Neo en els The Innovators Awards 2020.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides