Quina diferència hi ha entre les portades dels llibres de la polèmica entre Rahola i Loperena?

Portada dels llibres de Pilar Rahola i Josep Maria Loperena

Que al llibre de Pilar Rahola el seu nom apareix més gran que el títol del llibre i al de Josep Maria Loperena passa el contrari. En canvi, les il·lustracions podrien alimentar la tesi defensada per Loperena que Rahola li ha plagiat el seu llibre, perquè són molt semblants. En les dues portades, acompanyant el títol i el nom de l’autor hi ha imatges molt semblants d’una parella ballant mentre un home toca un violí darrera d’ella.

El llibre de Josep Maria Loperena es titula ‘L’espia del violí’ i el de Pilar Rahola, ‘L’espia del Ritz’. La novel·la de la comentarista de TV3 l’ha publicat l’editorial Columna i es ven a 20,43 euros. El de l’advocat l’ha publicat l’editorial Efadós i costa 22 euros.

Loperena ha denunciat que Rahola li ha plagiat el llibre perquè ell el va entregar a Columna el 2010, l’editorial va decidir no imprimir-lo i ara n’ha publicat un amb el mateix protagonista, el violinista Bernard Hilda, i un títol molt semblant. Hagi plagiat o no Loperena, Pilar Rahola té dret a un nom més gran que el seu a la portada del llibre.

Veurem com acaba aquest contenciós. Rahola ha anunciat que es querellarà contra tothom que l’acusi d’haver copiat Loperena.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides