Quin llibre de Sandro Rosell no és encara al catàleg d’Ona Llibres?

Captura de la pantalla dels llibres de Sandro Rosell a @Onallibres.cat
Captura de la pantalla dels llibres de Sandro Rosell a @Onallibres.cat, el 26 de juny

‘Benvingut al món real’. El trobareu a les altres llibreries. Si més no, als catàlegs de Laie, La Central o La Casa del Libro hi és. Al catàleg de la Llibreria Ona comprda per l’empresari Tatxo Benet, no. En tot cas, no hi era abans que aquest confidencial sortís publicat. Dies enrere, EL TRIANGLE va publicar que el darrer llibre de l’ex-president del Barça, ‘Una forta abraçada’ no apareixia al catàleg d’Onallibres.cat i poques hores després que es pugés la notícia a la web, va aparèixer el llibre al portal de la llibreria. Tatxo Benet va publicar una piulada en rèplica a la informació d’EL TRIANGLE afirmant que ‘Una forta abraçada’ “no ha deixat d’estar mai al catàleg d’@Onallibres, com els nostres clients saben perfectament”.

L’únic llibre de Sandro Rosell que constava en aquest catàleg el divendres 26 de juny a les 13:21 hores, com es pot veure en la captura de pantalla que acompanya aquesta informació, és ‘Una forta abraçada’. Hi apareixerà aviat ‘Benvingut al món real’?. Si voleu llegir-lo el millor que podeu fer és comprar-lo o encarregar-lo a Laie, La Central o La Casa del Libro.

A Ona Llibres no estimen massa Sandro Rosell.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides