Un manifest de càrrecs electes de JxCat posa més pressió al PDECat

El document insta a reordenar l'espai polític
David Bonvehí amb Carles Puigdemont

161 càrrecs electes i votants de Junts per Catalunya han publicat aquest dissabte un manifest en el qual demanen la reordenació d'aquest espai polític. "Instem els nostres referents a donar aquest pas i fer-lo incorporant la pluralitat de tradicions i cultures polítiques que hi ha darrere del centenar de milers de persones que han dipositat la seva confiança en aquest projecte", afirma el document, que acaba de pressionar la direcció del PDECat.

"Aquesta ordenació d'aquest espai polític permetrà ser més eficaços i relligar millor tota la presència institucional que avui ja és molt rellevant en centenars de municipis, a les diverses cambres parlamentàries i especialment al Parlament i el Govern de Catalunya; només així podrem exigir més i ser més exigents amb nosaltres mateixos", assenyala el text.

Així doncs, el document demana "concreció" i insta "els nostres referents a donar el pas a través d'una força política entesa com una eina al servei del benestar dels homes i dones del nostre país i d'un objectiu clar que cada dia es fa més necessari: la independència de Catalunya". El document també apel·la al mandat democràtic de l'1 d'octubre.

Algunes personalitats de l'entorn de Junts per Catalunya ja han compartit aquest manifest a les xarxes socials, com és el cas dels consellers Jordi Puigneró, Meritxell Budó, Miquel Buch i Damià Calvet.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides