La Generalitat busca ampliar les pagues extres dels sanitaris a col·lectius com Mossos o Bombers

Es desconeix quina quantitat econòmica rebran i en quin període temporal
Els Mossos controlen la circulació de vehicles

Els Mossos d’Esquadra, els Bombers de la Generalitat, el personal de neteja, d’emergències o de protecció civil són alguns dels possibles col·lectius que també preveuen rebre una retribució extraordinària com la que el govern català destinarà als sanitaris per la seva tasca durant els primers mesos de la pandèmia del coronavirus. En aquest sentit, la portaveu i consellera de la Presidència, Meritxell Budó, ha assenyalat, en declaracions a TV3, que la voluntat de l’executiu català és ampliar la paga a “altres col·lectius” que han estat “a primera línia”.

Alguns col·lectius van traslladar el seu malestar al govern català en haver estat també a primera línia per fer front a la pandèmia de la Covid-19 i no rebre la paga extraordinària com el personal sanitari. És el cas, per exemple, del cap dels Mossos d’Esquadra, Eduard Sallent, que va traslladar aquesta demanada al govern català. Es desconeix, en cas de fer-se efectiva, la quantitat econòmica que rebran els membres d’aquests col·lectius ni el període temporal en què es farà.

El govern de la Generalitat té previst destinar 140 milions d’euros per les pagues extraordinàries d’entre 350 i 1.350 euros que rebrà el personal sanitari el mes d‘agost. En funció de la categoria professional i del temps treballat durant la crisi sanitària, els sanitaris percebran una major o menor quantitat econòmica.

 

 

 

(Visited 86 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari