Un testimoni afirma que els Pujol tenen 160 milions a Nova Zelanda

El beneficiari del compte seria el fill primogènit de l'expresident

Un empresari andorrà que és testimoni protegit del cas Pujol ha assegurat el passat 12 de desembre a l'Audiència Nacional que la família de l'expresident Jordi Pujol amaga actualment 179,5 milions de dòlars a Nova Zelanda, uns 160 milions d'euros, publica Vozpópuli citant el contingut de la compareixença.

El testimoni assegura que va obtenir un extracte abans d'ingressar a la presó de Brians 2, on compleix condemna per diversos delictes, que xifra en 179,5 milions de dòlars l'import acumulat pels Pujol a Nova Zelanda, procedent de "diferents països" i que té com a beneficiari Jordi Pujol Ferrusola, el fill primogènit de l'expresident català.

Aquest empresari, segons afegeix la mateixa informació, ha aportat cinc carpetes amb documentació i assegura que posseeix documentació dels diners suposadament amagats dels Pujol perquè ha organitzat des del 1994 la trama societària amb què la família de l'expresident de la Generalitat ha amagat els seus diners a l'estranger, no només en comptes bancaris, sinó també en caixes fortes. De fet, afirma que ha format part de l'entorn dels Pujol des que tenia 19 anys.

Preguntat pel jutge instructor del cas Pujol, José de la Mata, sobre si Jordi Pujol Ferrusola ha realitzat operacions financeres a l'estranger durant els darrers anys, va respondre que "més que mai" i no només a Mèxic, ubicació que destaca en la seva declaració, sinó també a "altres països que no han sortit a la llum", revela Vozpópuli, que publica fragments d'àudio de la declaració d'aquest testimoni.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Noticias relacionadas

Hoy destacamos

Deixa un comentari