Jordi Montull ingressa a presó per complir set anys i mig pel cas Palau

Com Fèlix Millet i l'extresorer de CDC Daniel Osàcar, tenia fins dijous per entrar al centre penitenciari
Jordi Montull entrant a presó
Jordi Montull entrant a presó

Jordi Montull, exnúmero 2 del Palau de la Música, ha ingressat aquest dilluns a la tarda a la presó de Brians 2, a Sant Esteve Sesrovires, per començar a complir la pena de set anys, sis mesos i 15 dies que li va imposar el Tribunal Suprem pel cas Palau.

L'exmà dreta de Fèlix Millet ha arribat a dos quarts de set i l'acompanyava la seva dona, la seva filla i l'advocada. Montull, igual que Millet i l'extresorer de CDC Daniel Osàcar, tenia fins dijous que ve per ingressar en un centre penitenciari, segons va imposar l'Audiència de Barcelona.

Fa unes setmanes, el Suprem va condemnar Millet a 9 anys i 8 mesos de presó, Montull, a 7 anys, sis mesos i 15 dies; i Osàcar, a 3 anys i mig, per malversació, apropiació indeguda, tràfic d'influències, falsificació en document mercantil, falsedat comptable i blanqueig de capitals. Tots van dipositar la fiança imposada, se'ls tenen embargats els béns i han comparegut tantes vegades com han estat requerits.

Per la seva banda, Millet i Osàcar encara no han ingressat a presó. Tots dos van demanar suspendre l'ingrés mentre es tramitava el recurs d'empara al Tribunal Constitucional i l'indult al govern espanyol, però l'Audiència de moment no ha suspès l'ordre d'ingrés.

 

(Visited 66 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari