Albert Batlle, disposat a liderar un projecte contra l’independentisme

El dirigent d'Units per Avançar està treballant en una alternativa de centre catalanista
Albert Batlle

El dirigent d'Units per Avançar i tinent d'alcalde de Seguretat de l'Ajuntament de Barcelona, Albert Batlle, s'ha mostrat disposat a liderar un projecte polític contra l'independentisme de cara a les pròximes eleccions a Catalunya. "Si es donen les condicions, per descomptat. El tema està verd, però estic disposat a exercir aquest lideratge. Però amb garanties d'èxit. Tinc un compromís amb Barcelona i no faré un salt suïcida ni deixaré que ningú el faci", ha afirmat Batlle en una entrevista dominical a 'La Vanguardia'.

"Estem treballant en una alternativa del centre catalanista. Defensem una cosa nova. No volem ni una remasterització de CiU ni crear la sociovergència", ha apuntat el dirigent d'Units per Avançar.

Batlle no ha volgut desvelar quina seria la possible suma de sigles de la nova confluència però ha deixat alguns noms sobre la taula. "Hi ha Units, aquesta setmana que ve es constituirà el Partit Nacionalista de Catalunya i, a banda i banda, hi ha forces polítiques i moviments que haurien d'integrar aquesta confluència que defenso", ha comentat el dirigent d'Units, que també ha deixat la porta oberta a Lliures i la Lliga.

(Visited 63 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari