Sanitat confirma 134 nous contagis de Covid-19 i 7 nous morts a Espanya

En el total, hi ha 245.938 positius i 28.322 defuncions
Coronavirus

Noves dades de mortalitat del coronavirus a l'estat espanyol. El Ministeri de Sanitat informa aquest dissabte de set noves defuncions per la Covid-19 en les últimes vint-i-quatre hores, a més de comptabilitzar 134 nous positius, confirmats per una prova PCR. Les xifres totals a l'Estat augmenten en 28.322 morts des de l'inici de la pandèmia i 245.938 contagiats a tot el territori.

Sanitat també informa que en l'última setmana han mort 36 persones per coronavirus, comptabilitzant 5 persones a Catalunya. Deu comunitats autònomes no han presentat cap defunció en tot aquest temps: les Illes Balears, Cantàbria, les Illes Canàries, la Rioja, Ceuta, Extremadura, Melilla, Múrcia i Navarra.

Els casos diagnosticats amb data d'inici dels símptomes en els últims set dies s'eleven a 215 i pel que fa als confirmats en les últimes dues setmanes es comptabilitzen un total de 706. Els dos territoris que segueixen reportant més casos són Madrid (45) i Catalunya (24).

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides